Over ons
Wij zijn uw oplossing voor een camper huren in Nederland

Heeft u vragen?
Neem contact op met één van onze medewerkers.

 

Geschiedenis

Booij Dethleffs Centre is vanaf 1967 een familiebedrijf met een jarenlange traditie in het Gooi. In 1997 heeft de verhuizing naar Almere plaatsgevonden. na dealer geweest te zijn van verschillende caravan merken is er met de aanvang van modeljaar 2006 voor gekozen om te specialiseren in het merk Dethleffs.

Vanaf dat seizoen zijn zowel de caravans als de kampeerauto's van Dethleffs en Sunlight vertegenwoordigd binnen het bedrijf. Sunlight is een relatief nieuw merk binnen de branch wat is voort gekomen uit een samenwerking tussen de gerenomeerde camper/caravan merken Dethleffs en Hymer. Door de specialisatie op de merken Dethleffs en Sunlight zijn wij in staat om u ook de minder gangbare modellen te laten zien.

Door marktontwikkelingen en veranderende interesses van de consument zijn wij in 2008 begonnen met de verhuur van campers. In 2010 is dit uitgemond tot een samenwerking met McRent. De Europese verhuur organisatie en volledige dochten van Dethleffs. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om uitsluitend de nieuwste Dethleffs en Sunlight modellen te verhuren.  

Met modeljaar 2012 zijn wij gestopt met de show van nieuwe caravans. Door de veranderende trend m.b.t. vakantiebeleving en onze beperkte showroomruimte zijn wij tot dit besluit gekomen. Zowel in de werkplaats als ook in de kampeerwinkel blijven wij ons volledig inzetten voor beide middelen, zowel de caravan als de camper. 

Het merk Dethleffs heeft zowel als fabrikant als organisatie onze volledige vertrouwen en onze bedrijfsfilosofie sluit hier dan ook sterk op aan. Zoals Dethleffs een 'vriend van de familie' is geven wij u in ons familiebedrijf graag de tijd en de ruimte om u te orienteren en te adviseren omtrent uitrusting en uitvoering. Of het nu gaat om een asseccoire, een week camperhuur of de aanschaf van een geheel nieuwe camper. Wij helpen u graag deskundig bij het maken van uw keuze zodat u tijd heeft voor het belangrijkste, genieten van uw vrijheid.

''Wij geven uw vrijheid de ruimte!''  

Natuurlijk kunt u onze showroom op elk willekeurig moment bezoeken maar wanneer u een afspraak maakt houden wij rekening met uw komst.